Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 17 • К 17
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Місько Т. В. 515.000 До наказу (к) 151 133 160
  • Українська мова: 151
  • Біологія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 160
+
2 Остропольська О. М. 461.000 До наказу (к) 175 126 160
  • Українська мова: 175
  • Біологія: 126
  • Середній бал документа про освіту: 160
+
3 Кремінська В. А. 457.000 До наказу (к) 135 178 144
  • Українська мова: 135
  • Біологія: 178
  • Середній бал документа про освіту: 144
+
4 Казнозій І. Ю. 143.000 Відмова 143
  • Середній бал документа про освіту: 143