Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 5.9
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лукіянчук Я. В. 60.250 Зареєстровано 126 115
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 115
2 Каськова Л. В. 72.250 Відмова 138 151
  • Українська мова: 138
  • Історія України: 151
3 Соболевський М. Я. 54.750 Скасовано (втрата пріор.) 107 112
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 112