Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 12
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шарбург М. О. 402.000 До наказу (к) 140 110 152
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 110
  • Середній бал документа про освіту: 152
  • РК: 1.02
+
2 Астапова А. Ю. 504.500 Рекомендовано (к) 126 180 167
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 180
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.02
3 Альохіна О. М. 443.000 Рекомендовано (к) 160 116 167
  • Українська мова: 160
  • Математика: 116
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.02
4 Лихацький Р. І. 429.000 Рекомендовано (к) 140 115 174
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 115
  • Середній бал документа про освіту: 174
  • РК: 1.02
5 Новаковський М. Р. 501.000 Відмова 124 152 156
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 152
  • Середній бал документа про освіту: 156
  • РК: 1.02
6 Рибалка Д. О. 401.000 Відмова 111 105 131
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 105
  • Середній бал документа про освіту: 131
  • РК: 1.02