Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 6
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горшкова Н. О. 460.000 До наказу (б) 160 140 160
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 140
  • Середній бал документа про освіту: 160
  • РК: 1.02
+
2 Альохіна О. М. 443.000 До наказу (б) 160 116 167
  • Українська мова: 160
  • Математика: 116
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.02
+
3 Астапова А. Ю. 504.500 До наказу (к) 126 180 167
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 180
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.02
+
4 Чернишова Є. М. 467.750 До наказу (к) 170 127 139
  • Українська мова: 170
  • Історія України: 127
  • Середній бал документа про освіту: 139
  • РК: 1.02
+
5 Пушенко Ю. І. 431.000 До наказу (к) 170 100 161
  • Українська мова: 170
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 161
  • РК: 1.02
+
6 Рибалка Д. О. 401.000 До наказу (к) 111 105 131
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 105
  • Середній бал документа про освіту: 131
  • РК: 1.02
+
7 Ганенко В. Ю. 398.000 До наказу (к) 160 100 138
  • Українська мова: 160
  • Математика: 100
  • Середній бал документа про освіту: 138
  • РК: 1.02
+
8 Сухарева Д. О. 373.000 Відмова 150 100 123
  • Українська мова: 150
  • Історія України: 100
  • Середній бал документа про освіту: 123
  • РК: 1.02
9 Меліхов С. О. 287.000 Відмова 160 127
  • Українська мова: 160
  • Середній бал документа про освіту: 127
  • РК: 1.02