Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 12
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Делендик О. І. 323.000 До наказу (б) 160 163
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 163
+
2 Дармова С. В. 313.000 До наказу (б) 160 153
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 153
+
3 Максакова А. А. 280.000 До наказу (б) 160 120
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 120
+
4 Клименко Є. Г. 265.000 До наказу (б) 160 105
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 105
+
5 Побережець В. О. 253.000 До наказу (б) 130 123
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 123
+
6 Кривенко Ю. В. 250.000 До наказу (б) 120 130
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 130
+
7 Конарєв В. О. 262.000 До наказу (к) 110 152
  • Українська мова: 110
  • Фахове випробування: 152
+
8 Меліхов С. О. 301.000 Відмова 160 141
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 141
9 Білецький С. В. 223.000 Відмова 105 118
  • Українська мова: 105
  • Фахове випробування: 118