Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 8 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Меліхов С. О. 301.000 До наказу (б) 160 141
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 141
+
2 Шаповалов О. Ю. 287.000 До наказу (б) 170 117
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 117
+
3 Білецький С. В. 223.000 Відмова 105 118
  • Українська мова: 105
  • Фахове випробування: 118