Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 40 • БМ 4 • К 36
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Данчишак П. І. 123.800 До наказу (б) 104 138 128
  • Українська мова: 104
  • Математика: 138
  • Фахове випробування: 128
+
2 Гнасевич К. В. 122.500 До наказу (б) 154 121 100
  • Українська мова: 154
  • Математика: 121
  • Фахове випробування: 100
+
3 Шершінь І. І. 100.000 До наказу (б) 100 100 100
  • Українська мова: 100
  • Математика: 100
  • Фахове випробування: 100
+
4 Матюшенко О. О. 134.800 Відмова 104 100 184
  • Українська мова: 104
  • Математика: 100
  • Фахове випробування: 184
5 Ревуцький О. В. 112.300 Відмова 134 107 100
  • Українська мова: 134
  • Математика: 107
  • Фахове випробування: 100