Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 20 • БМ 3 • К 17
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жигуліна Д. В. 133.000 До наказу (б) 106 142
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 142
+
2 Долінко С. М. 127.750 До наказу (б) 106 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 135
+
3 Хрустальова Ю. П. 122.500 До наказу (б) 100 130 1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 130
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
+
4 Орел Д. В. 144.750 До наказу (к) 120 153 1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 120
  • Фахове випробування: 153
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
+
5 Шумов В. Е. 25.000 Зареєстровано 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100