Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Житомирська областьПоліський національний університет

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 30 • БМ 15 • К 15
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 0.4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.4 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Курильчук П. В. 139.100 До наказу (б) 172 153 104
  • Українська мова: 172
  • Математика: 153
  • Фахове випробування: 104
+
2 Матюшенко О. О. 134.800 До наказу (б) 104 100 184
  • Українська мова: 104
  • Математика: 100
  • Фахове випробування: 184
+
3 Шомко Д. В. 114.700 До наказу (б) 124 125 100
  • Українська мова: 124
  • Математика: 125
  • Фахове випробування: 100
+
4 Ревуцький О. В. 112.300 До наказу (б) 134 107 100
  • Українська мова: 134
  • Математика: 107
  • Фахове випробування: 100
+
5 Гавриловський Є. А. 69.600 Зареєстровано 104 128
  • Українська мова: 104
  • Математика: 128
6 Колесник М. О. 72.600 Скасовано (втрата пріор.) 132 110
  • Українська мова: 132
  • Математика: 110