Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Краснянська Ю. В. 165.250 До наказу (к) 100 175 9
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 9
+
2 Ковальчук І. Р. 178.550 Рекомендовано (к) 111 190 8.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
3 Дайнеко Т. Д. 177.800 Рекомендовано (к) 106 190 8.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8