Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Львівська областьЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павельчук М. В. 332.000 До наказу (к) 167 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Фахове випробування: 165
+