Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 30 • К 30
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Негроєнко К. О. 449.000 Рекомендовано (к) 117 127 144
  • Українська мова: 117
  • Математика: 127
  • Середній бал документа про освіту: 144
2 Плоскінний Є. Ю. 402.250 Відмова 113 100 136
  • Українська мова: 113
  • Математика: 100
  • Середній бал документа про освіту: 136