Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Сумська область

«ВСП» СФКНУХТ

Спеціальність
Комп’ютерна інженерія
Заяв 102 БМ 20 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Заяв 118 БМ 30 ВМ 60 Контракт 60
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 101 БМ 35 ВМ 90 Контракт 90
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 68 БМ 18 ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 3р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 39 БМ 5 ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова загальна середня освіта) 2р 10м
Комп’ютерна інженерія
Заяв 12 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Заяв 4 БМ ВМ 20 Контракт 20
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Заяв 6 БМ ВМ 45 Контракт 45
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Харчові технології
Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів
Заяв 2 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Заяв 13 БМ ВМ 30 Контракт 30
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м

Конкурсні пропозиції Відокремлений структурний підрозділ «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» (ВСП СФК НУХТ) у 2021 році