Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сафонов О. О. 454.000 До наказу (к) 130 150 9.4
  • Українська мова: 130
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
+
2 Пояскова А. Я. 449.000 До наказу (к) 145 145 7.9
  • Українська мова: 145
  • Математика: 145
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
+
3 Фаренніков О. Т. 437.000 До наказу (к) 130 155 7.2
  • Українська мова: 130
  • Математика: 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
+
4 Сутула С. І. 419.000 До наказу (к) 150 130 5.9
  • Українська мова: 150
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
+
5 Хундадзе Н. Д. 416.000 До наказу (к) 125 135 7.6
  • Українська мова: 125
  • Математика: 135
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
+
6 Сергієв І. К. 416.000 До наказу (к) 145 130 6.1
  • Українська мова: 145
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
+
7 Голоколосов Д. С. 412.000 До наказу (к) 145 135 5.2
  • Українська мова: 145
  • Математика: 135
  • Середній бал документа про освіту: 5.2
+
8 Куцко Д. І. 386.000 До наказу (к) 120 125 6.1
  • Українська мова: 120
  • Математика: 125
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
+
9 Агарков І. О. 369.000 До наказу (к) 120 130 3.9
  • Українська мова: 120
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 3.9
+
10 Голоднюк М. І. 415.000 Відхилено (к) 125 140 7
  • Українська мова: 125
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 7