Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Харківська областьВідокремлений структурний підрозділ "Харківський фаховий коледж харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка"

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1 , мін.бал 25
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тупиченко Д. В. 441.000 До наказу (к) 150 124 6.6
  • Українська мова: 150
  • Математика: 124
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • СК: 1.05
+