Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 13
  • Конкурс на бюджет: 6.5
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сторожук Р. А. 144.000 До наказу (к) 173 171 116
  • Українська мова: 173
  • Географія: 171
  • Фахове випробування: 116
+
2 Барсуковська А. В. 129.000 До наказу (к) 148 128 120
  • Українська мова: 148
  • Математика: 128
  • Фахове випробування: 120
+
3 Вовкович В. Б. 121.500 Відмова 104 134 124
  • Українська мова: 104
  • Історія України: 134
  • Фахове випробування: 124