Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корсак О. В. 385.000 До наказу (к) 190 195
  • Українська мова: 190
  • Фахове випробування: 195
+
2 Ситник Є. О. 335.000 До наказу (к) 165 170
  • Українська мова: 165
  • Фахове випробування: 170
+
3 Сінькова В. С. 285.000 До наказу (к) 135 150
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 150
+