Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 124
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пророченко Ф. В. 162.000 До наказу (к) 155 169 162
  • Українська мова: 155
  • Біологія: 169
  • Фахове випробування: 162
+
2 Юрченко Г. О. 160.250 До наказу (к) 150 141 175
  • Українська мова: 150
  • Історія України: 141
  • Фахове випробування: 175
+
3 Сав`юк Н. С. 155.000 До наказу (к) 140 144 168
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 144
  • Фахове випробування: 168
+
4 Вакуленко С. О. 132.500 До наказу (к) 107 109 157
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 109
  • Фахове випробування: 157
+
5 Маліновська С. А. 143.250 Рекомендовано (к) 143 132 149
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 132
  • Фахове випробування: 149