Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 1 • К 4
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Давидова В. О. 155.000 До наказу (б) 106 124 195
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 124
  • Фахове випробування: 195
+
2 Гордієнко А. С. 149.500 До наказу (к) 147 151 150
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 151
  • Фахове випробування: 150
+
3 Карпенко Ю. В. 124.250 До наказу (к) 127 130 120
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 130
  • Фахове випробування: 120
+
4 Зуй Д. В. 123.500 До наказу (к) 122 132 120
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 132
  • Фахове випробування: 120
+
5 Касьяненко К. М. 122.750 До наказу (к) 124 127 120
  • Українська мова: 124
  • Історія України: 127
  • Фахове випробування: 120
+
6 Остроух К. Р. 116.000 До наказу (к) 117 107 120
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 107
  • Фахове випробування: 120
+
7 Жмура Т. С. 115.500 До наказу (к) 115 107 120
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 107
  • Фахове випробування: 120
+
8 Тарануха Т. А. 129.500 Відмова 138 140 120
  • Українська мова: 138
  • Історія України: 140
  • Фахове випробування: 120
9 Ткаченко В. А. 105.000 Відмова 111 109 100
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 109
  • Фахове випробування: 100