Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія, Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25
Іноземна мова , k=0.25
Історія України , k=0.25
Математика , k=0.25
Біологія , k=0.25
Географія , k=0.25
Фізика , k=0.25
Хімія , k=0.25
Фахове випробування , k=0.5
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Руденко А. Р. 139.500 До наказу (к) 146 136 138
  • Українська мова: 146
  • Математика: 136
  • Фахове випробування: 138
+
2 Коденець В. М. 133.000 Допущено 122 104 153
  • Українська мова: 122
  • Математика: 104
  • Фахове випробування: 153