Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Житомирська областьПоліський національний університет

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Туровська О. О. 112.000 Рекомендовано (к) 112
  • Фахове випробування: 112
2 Пеннер О. В. 108.000 Рекомендовано (к) 108
  • Фахове випробування: 108
3 Онищенко О. В. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Фахове випробування: 100