Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стиранко О. І. 344.000 До наказу (к) 169 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 169
  • Фахове випробування: 175
+
2 Целуйко Ю. Ю. 324.000 До наказу (к) 174 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 174
  • Фахове випробування: 150
+