Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Величко В. О. 327.000 До наказу (к) 187 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 187
  • Фахове випробування: 140
+
2 Семененко І. І. 324.000 До наказу (к) 159 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 159
  • Фахове випробування: 165
+
3 Кондратенко К. В. 282.000 До наказу (к) 167 115
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Фахове випробування: 115
+