Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Биткова Т. О. 297.000 До наказу (к) 167 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Фахове випробування: 130
+
2 Плахотнюк Н. В. 288.000 До наказу (к) 138 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 150
+