Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25
Фахове випробування , k=0.75
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чаговець А. І. 166.795 До наказу (к) 129.3 165 10.72
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 129.3
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.72
+
2 Яроха А. В. 163.325 До наказу (к) 101.3 160 18
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 101.3
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 18
+