Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2021Львівська областьЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 3 • К 3
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гарастей М. М. 179.600 До наказу (к) 167 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Фахове випробування: 185
+