Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пащенко В. Р. 135.000 До наказу (к) 141 129
  • Українська мова: 141
  • Історія України: 129
+
2 Луценко Я. О. 143.000 Рекомендовано (к) 165 121
  • Українська мова: 165
  • Біологія: 121
3 Карпенко В. Р. 115.000 Рекомендовано (к) 106 124
  • Українська мова: 106
  • Біологія: 124