Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Тернопільська областьТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

181 Харчові технології

ФІМСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гермаківська І. С. 111.500 До наказу (к) 111 112
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 112
+