Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 7 • БМ 5 • К 2
Заяв 20 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 151-4257513 Є. С. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 Богомолова К. Є. 164.000 До наказу (б) 164
  • Фахове випробування: 164
+
3 Коваленко Н. В. 156.000 До наказу (б) 156
  • Фахове випробування: 156
+
4 Горкуша В. А. 152.000 До наказу (б) 152
  • Фахове випробування: 152
+
5 Селезень К. О. 148.000 До наказу (б) 148
  • Фахове випробування: 148
+
6 Ткаченко В. І. 136.000 Рекомендовано (к) 136
  • Фахове випробування: 136
7 Козел В. Ю. 116.000 Рекомендовано (к) 116
  • Фахове випробування: 116
8 Чебаненко Є. В. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
9 151-4771390 В. В. 0.000 Відмова Квота-2
10 151-4771390 В. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.) Квота-2
11 Номировська Д. В. 122.000 Відмова 122
  • Фахове випробування: 122
12 Єрмолова А. О. 104.000 Відмова 104
  • Фахове випробування: 104
13 Білокопитова М. О. 104.000 Відмова 104
  • Фахове випробування: 104
14 Гмиря А. С. 0.000 Відмова
15 Бездідько А. В. 0.000 Відмова
16 Сіряченко Д. І. 0.000 Відмова
17 Толста О. П. 0.000 Відмова
18 Москаленко А. О. 0.000 Відмова
19 Вішнякова О. В. 0.000 Відмова
20 Будко М. Ю. 0.000 Відмова