Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 50 • К 30
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кревеля А. І. 161.500 До наказу (к) 172 151
  • Українська мова: 172
  • Історія України: 151
+
2 Олійник О. О. 156.000 До наказу (к) 149 163
  • Українська мова: 149
  • Іноземна мова: 163
+
3 Захарія Н. А. 151.000 До наказу (к) 153 149
  • Українська мова: 153
  • Математика: 149
+
4 Матковська Н. В. 147.500 До наказу (к) 151 144
  • Українська мова: 151
  • Історія України: 144
+
5 Косяков Д. В. 143.000 До наказу (к) 135 151
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 151
+
6 Жарко А. М. 139.500 До наказу (к) 133 146
  • Українська мова: 133
  • Історія України: 146
+
7 Демиденко О. І. 138.500 До наказу (к) 139 138
  • Українська мова: 139
  • Математика: 138
+
8 Бочкова А. В. 127.500 До наказу (к) 135 120
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 120
+
9 Барановська В. П. 110.500 До наказу (к) 111 110
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 110
+
10 Луценко Я. О. 143.000 Рекомендовано (к) 165 121
  • Українська мова: 165
  • Біологія: 121