Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 3 • К 12
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 5.33
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гогунська С. В. 174.000 До наказу (б) 174
  • Фахове випробування: 174
+
2 Алівердієва А. В. 162.000 До наказу (б) 162
  • Фахове випробування: 162
+
3 Бабинець І. А. 138.000 До наказу (б) 138
  • Фахове випробування: 138
+
4 Саєнко Я. М. 119.000 До наказу (к) 119
  • Фахове випробування: 119
+
5 Галич О. В. 167.000 Рекомендовано (б) 167
  • Фахове випробування: 167
6 Нечипоренко Т. М. 165.000 Рекомендовано (б) 165
  • Фахове випробування: 165
7 Зайцева К. Є. 148.000 Допущено 148
  • Фахове випробування: 148
8 Сидоренко Р. В. 128.000 Допущено 128
  • Фахове випробування: 128
9 Волошина Д. В. 119.000 Допущено 119
  • Фахове випробування: 119
10 Швед Т. В. 117.000 Допущено 117
  • Фахове випробування: 117
11 Єльчищева Д. О. 111.000 Допущено 111
  • Фахове випробування: 111
12 Лиша В. П. 102.000 Допущено 102
  • Фахове випробування: 102
13 Девятка Д. А. 0.000 Відмова
14 Десятерик Є. Л. 0.000 Відмова
15 Хальчевська М. І. 0.000 Відмова
16 Лесюк А. В. 0.000 Відмова