Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 20 • БМmax 5 • К 15
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 59-2622398 Р. І. Пр. 1 139.044 До наказу (б) 130 126 127
  • Українська мова: 130
  • Математика: 126
  • Історія України: 127
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-2 +
2 Мулява М. М. Пр. 2 148.623 До наказу (к) 143 100 157
  • Українська мова: 143
  • Математика: 100
  • Біологія: 157
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
+
3 59-8091714 Я. І. Пр. 5 146.376 140 128 154
  • Українська мова: 140
  • Математика: 128
  • Історія України: 154
  • РК: 1.07
Квота-2