Зачекайте...

181 Харчові технології

ННХТЕІУІПА Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 30 • БМ 5 • К 25
Заяв 15 • Конкурс на бюджет 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 12
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 107-5646987 Є. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 107-4222838 А. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 107-5717272 М. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
4 107-5718270 О. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
5 107-5783838 О. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
6 107-5753912 А. В. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
7 Кравченко А. А. 176.000 До наказу (к) 176
  • Фахове випробування: 176
+
8 Мельник І. М. 153.000 До наказу (к) 153
  • Фахове випробування: 153
+
9 Клімов О. В. 150.000 До наказу (к) 150
  • Фахове випробування: 150
+
10 Захарченко В. А. 149.000 До наказу (к) 149
  • Фахове випробування: 149
+
11 Юр`єв Я. О. 175.000 Допущено 175
  • Фахове випробування: 175
+
12 Коваленко-Губадов Р. С. 145.000 Допущено 145
  • Фахове випробування: 145
+
13 Ворона В. О. 0.000 Зареєстровано
14 Плотніков Д. Є. 0.000 Зареєстровано
15 Костенко Я. М. 0.000 Зареєстровано