Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корецька М. Є. 137.500 Рекомендовано (к) 127 148
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 148
2 Риндак В. А. 137.500 Рекомендовано (к) 135 140
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 140
3 Гладкіна А. А. 135.500 Рекомендовано (к) 140 131
  • Українська мова: 140
  • Математика: 131