Зачекайте...

181 Харчові технології

НМХТТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 2
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 1.25
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Свириденко Д. В. 108.000 До наказу (к) 103 113
  • Українська мова: 103
  • Історія України: 113
+
2 Багмут О. Г. 105.500 До наказу (к) 107 104
  • Українська мова: 107
  • Географія: 104
+
3 Стецько А. В. 165.000 Рекомендовано (к) 164 166
  • Українська мова: 164
  • Історія України: 166
+
4 Соловйов Є. Г. 113.000 Відмова 108 118
  • Українська мова: 108
  • Біологія: 118