Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 5.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рип`янський О. Б. 0.000 До наказу (к) +
2 Печар Г. Б. 0.000 До наказу (к) +
3 Вороновський А. Я. 0.000 До наказу (к) +
4 Курченко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Прус А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Струк Н. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Шуляк І. О. 0.000 Рекомендовано (к)