Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 50 • К 30
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Авраменко А. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Кушніренко В. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Світлична А. П. 0.000 До наказу (к) +
4 Ярош Л. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Бельдій М. А. 0.000 Відмова
6 Сліпченко В. А. 0.000 Відмова
7 Шевченко А. А. 0.000 Відмова