Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022м. Київ

ВСП КФКР НУХТ

Спеціальність
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 18 БМ 15 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 3 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 97 БМ 80 ВМ 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 45 БМ 20 ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 9 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 9 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 7 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 3 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 2 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 5м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 3р 4м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Заяв 74 БМ 20 ВМ 75 Контракт 75
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Заяв 10 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Заяв 7 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Базова середня освіта) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 7 БМ ВМ 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 6м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 6 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 6м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 12 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 7 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:ПЗСО) 2р 5м
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 1 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 2 БМ ВМ 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 1 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 10м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 1 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Кваліфікований робітник) 1р 10м
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 10м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50 Контракт 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150 Контракт 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст) 1р 10м
Енергетичне машинобудування
Економіко-технічне відділення
Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
Заяв 0 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 2р 10м
Харчові технології
Економіко-технічне відділення
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Заяв 0 БМ ВМ 50
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 2р 10м
Харчові технології
Технологічне відділення
Виробництво харчової продукції
Заяв 0 БМ ВМ 150
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 2р 5м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Ресторанне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 1р 10м
Готельно-ресторанна справа
Економіко-технічне відділення
Готельне обслуговування
Заяв 0 БМ ВМ n/a
Фаховий молодший бакалавр (на основі:Фаховий молодший бакалавр) 2р 5м

Конкурсні пропозиції Вiдокремлений структурний пiдроздiл «Київський фаховий коледж ресторанного господарства Нацiонального унiверситету харчових технологiй» (ВСП КФКР НУХТ) у 2022 році