Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 24
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.56
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Крапивна В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Мазепа Б. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Моторна О. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Курченко Р. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Григорович Є. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Збирчог С. Е. 0.000 До наказу (к) +
7 Ремез В. А. 0.000 До наказу (к) +
8 Лакатош Т. Ф. 0.000 До наказу (к) +
9 Фролова О. Є. 0.000 До наказу (к) +
10 Третьяков Б. Д. 0.000 До наказу (к) +
11 Ковальчук О. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Карапиш С. Г. 0.000 До наказу (к) +
13 Буртовий Д. О. 0.000 До наказу (к) +
14 Свістула Н. К. 0.000 До наказу (к) +
15 Сиваченко Л. М. 0.000 До наказу (к) +
16 Мовчан Б. С. 0.000 До наказу (к) +
17 Корнєв О. О. 0.000 До наказу (к) +
18 Шульга М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Кречковський А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Ковтун І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Сивак Є. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Бурлака О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Мамедов Т. Н. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Григорович Я. О. 0.000 Рекомендовано (к)