Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 24 • К 24
Заяв 24
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чуфрін І. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Король О. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Москаль В. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Сторожук О. М. 0.000 До наказу (к) +
5 Горбач І. П. 0.000 До наказу (к) +
6 Статко Л. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Данилюк О. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Власов В. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Паславський О. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Нєжинський А. О. 0.000 До наказу (к) +
11 Рудик Р. А. 0.000 До наказу (к) +
12 Жолтвінський О. Ф. 0.000 До наказу (к) +
13 Дорош Д. Д. 0.000 До наказу (к) +
14 Поліщук В. С. 0.000 До наказу (к) +
15 Ільїних Ю. О. 0.000 До наказу (к) +
16 Місюрка Н. В. 0.000 До наказу (к) +
17 Надюк Д. Л. 0.000 До наказу (к) +
18 Марковський П. П. 0.000 До наказу (к) +
19 Остапчук А. В. 0.000 До наказу (к) +
20 Ярушкевич Д. В. 0.000 Відмова
21 Бондаренко О. О. 0.000
22 Починок І. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
23 Корник І. О. 0.000 Відмова
24 Саєнко А. В. 0.000 Відмова