Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 4 • К 4
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 38
  • Конкурс на бюджет: 0.62
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 7
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткаченко Д. Є. 140.500 Відхилено (к) 137 144
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 144