Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соколов О. Л. 0.000 До наказу (к) +
2 Ляпун С. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Черкашин М. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Кісса Є. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Калантаєв В. С. 0.000 Рекомендовано (к)