Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 1014-8148752 А. С. 0.000 До наказу (к) +
2 1014-8160914 Я. А. 0.000 До наказу (к) +
3 1014-8143372 А. О. 0.000 До наказу (к) +
4 1014-7393197 Р. В. 0.000 До наказу (к) +
5 1014-8086590 К. А. 0.000 До наказу (к) +
6 1014-7328858 Є. Д. 0.000 До наказу (к) +
7 1014-8165323 І. І. 0.000 До наказу (к) +
8 1014-7916035 А. А. 0.000 До наказу (к) +
9 1014-7985395 П. Е. 0.000 Відмова +