Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 8м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 104-6244036 К. С. 170.750 До наказу (к) 180.5 161
  • Українська мова: 180.5
  • Хімія: 161
Квота-2 +