Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 14
  • Конкурс на бюджет: 5.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чугаєва А. І. 0.000 Зареєстровано
2 Костишин Р. В. 0.000 Зареєстровано