Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.45 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 59-4145304 Ю. А. 139.956 Рекомендовано (к) 130 130 134
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • Історія України: 134
  • РК: 1.07
Квота-2
2 59-4162485 А. П. 139.528 Рекомендовано (к) 132 128 134
  • Українська мова: 132
  • Математика: 128
  • Історія України: 134
  • РК: 1.07
Квота-2
3 59-4928995 М. М. 137.816 Рекомендовано (к) 126 130 130
  • Українська мова: 126
  • Математика: 130
  • Історія України: 130
  • РК: 1.07
Квота-2
4 59-8262097 Є. В. 137.816 Рекомендовано (к) 128 128 132
  • Українська мова: 128
  • Математика: 128
  • Історія України: 132
  • РК: 1.07
Квота-2