Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендован на контракт: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кужинівська О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Кравченко Д. М. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Волков Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Литвиненко Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Зеленецька Н. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Лихоманов М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Коваленко О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Мілюшина Н. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Пугач І. О. 0.000 Рекомендовано (к)