Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щокіна Т. Д. Пр. 2 146.921 До наказу (б) 135 140 140
  • Українська мова: 135
  • Математика: 140
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
+
2 Забірна А. А. Пр. 3 138.736 До наказу (б) 142 128 134
  • Українська мова: 142
  • Математика: 128
  • Історія України: 134
  • РК: 1.04
+
3 Петрова К. Д. Пр. 3 135.096 До наказу (б) 139 118 146
  • Українська мова: 139
  • Математика: 118
  • Історія України: 146
  • РК: 1.04
+
4 Чухрай В. О. Пр. 1 160.923 До наказу (к) 163 146 149
  • Українська мова: 163
  • Математика: 146
  • Історія України: 149
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
+
5 Мельник Є. О. Пр. 3 136.864 Допущено 133 131 131
  • Українська мова: 133
  • Математика: 131
  • Історія України: 131
  • РК: 1.04
6 Дієр В. А. Пр. 2 154.771 151 146 138
  • Українська мова: 151
  • Математика: 146
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04