Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 3 • БМ 2 • К 1
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гриців А. В. 174.000 До наказу (б) 174
  • Фахове випробування: 174
+
2 Дмитрів Н. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Фахове випробування: 170
+
3 Дубина В. В. 150.000 Допущено 150
  • Фахове випробування: 150
4 Романюк Є. В. 0.000 Зареєстровано
5 Рудюк Т. І. 0.000 Зареєстровано
6 Грушецька Н. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)