Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лаба І. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Бурлак М. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Мала Д. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Свинтак В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Корх Т. А. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Кислянова А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Бохан А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Заїцька Д. І. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Лоза В. П. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Озеруга Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Босак А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Селецький С. Л. 0.000 Рекомендовано (к)